Η πλατιά στράτα Παραδοσιακό καφενειό Εξω Μουλιανά Σητείας


"Η πλατιά στράτα"  Παραδοσιακό καφενειό
Εξω Μουλιανά Σητείας 
ΤΗΛ. 2843095201

Απολαύστε τον αυθεντικό Κρητικό τρόπο ζωής σε αυτό το παραδοσιακό καφενείο στα Εξω Μουλιανά  . Γευθείτε τοπικά λαχταριστά προιοντα

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον περιτριγυρισμένο από δέντρα Μουρνίες  και κληματαριές. Αναπνεύστε την αρωματική αύρα της Κρητικής υπαίθρου στά Εξω Μουλιανά Σητείας … Μια ανάσα  Από το φαράγγι του ρίχτη
Εδώ θα βρείτε πλήθος από διαχρονικές Παραδοσιακές Κρητικές Συνταγές, οι οποίες αναδεικνύουν τις μοναδικές παραδοσιακές κρητικές γεύσεις, τα υλικά αλλά και τον τρόπο που μαγειρεύονται και σερβίρονται τα φαγητά στην Κρήτη

Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΑΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΙΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Κρύβει μέσα της μια φιλοσοφία ζωής, αναφέρεται στο τρόπο ζωής των Κρητικών, όπου το φαγητό περικλείει ολόκληρο πολιτισμό. 

Η κρητική διατροφή είναι μια διατροφή υγιεινή και γευστική, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας από τα βάθη των αιώνων αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις, φτιαγμένες πάντα όμως με υψηλής ποιότητας αγνά προϊόντα της ευλογημένης κρητικής γης. 
Οι τυχεροί που θα επισκεφτούν το   Παραδοσιακό καφενειό   Πλατιά στράτα  στα   Εξω Μουλιανά Σητείας  ,  θα βιώσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες, θα γίνουν κοινωνοί του «ευ ζην» του χωριου μας 

Οι κάτοικοι αυτού του φιλόξενου τόπου, στο πέρασμα των χρόνων, έμαθαν να τιμούν τους επισκέπτες τους με την φιλοξενία που γι’ αυτούς δεν είναι απλά μια συνήθεια, αλλά προσφορά. 
Σ’ αυτό το πλαίσιο της ιερής προσφοράς της φιλοξενίας αναπτύχθηκαν και οι πανάρχαιες διατροφικές συνήθειες των Κρητικών με ό,τι απλόχερα προσφέρει η κρητική γη: λάδι, στάρι, κρασί, μέλι, χόρτα και αρωματικά φυτά γίνονται η βάση για την κρητική κουζίνα της Σητείας , που τα τελευταία χρόνια μακρόχρονες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τις υγιεινές της ιδιότητες και τη διατροφική της αξία.
 
Στα ΕΞΩ ΜΟΥΛΙΑΝΑ ΣΗΤΕΙΑΣ , 
 υπάρχουν σήμερα εξαιρετικές ευκαιρίες για τον επισκέπτη να απολαύσει τόσο την υπέροχη κρητική κουζίνα, που προσφέρεται .

Δίνουμε έμφαση στην άριστη ποιότητα, την εξυπηρέτηση και στο οικογενειακό περιβάλλον με σκοπό να σας αγκαλιάσουμε και να νιώσετε μέλος της μεγάλης Κρητικής οικογένειας.
 Από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στην πλατιά στράτα   Παραδοσιακό καφενειό Εξω Μουλιανά Σητείας    
"Η πλατιά στράτα"  Παραδοσιακό καφενειό

Εξω Μουλιανά Σητείας  
ΤΗΛ. 2843095201







"Η πλατιά στράτα"  Παραδοσιακό καφενειό
Εξω Μουλιανά Σητείας 


ΤΗΛ. 2843095201